Medewerkers Argos Zorggroep fietsen voor het goede doel!

13-06-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Ebe de Bruin (technische dienst Argos Zorggroep ) en Kees Zoutman (logistieke dienst Argos Zoggroep) zijn op woensdag 13 juni 2018 gestart met een fietstocht van Maasluis naar Santiago de Compostela in Spanje. Zij vertrokken vanaf DrieMaasHave te Maassluis en werden uitgezwaaid door het voltallige centrale managementteam van Argos en vele collega’s.

De reden dat zij dit doen, is vooral voor Ebe heel persoonlijk. Doordat zijn zoontje ziek is, komt hij met regelmaat in het Sophia Kinderziekenhuis en het Reinier de Graaf ziekenhuis. Daar ziet hij dat kinderen vaak lang moeten wachten. In die tijd is er voor de kinderen maar weinig te doen.

Hierdoor ontstond het idee voor het doel voor de fietstocht van Kees en Ebe: Ze doen dit om geld in te zamelen voor materialen waarmee het wachten voor de kinderen minder zwaar gemaakt kan worden, om zo het kinderleed in het ziekenhuis te verzachten. Denk bijvoorbeeld aan laptops, game consoles en stationaire fietsen met een scherm. Doneren kan nog via: http://whydonate.nl/dat-kleine-beetje-extra/event/.Gerelateerd