Medewerkers Stroomopwaarts aan de slag bij het Stadsbedrijf

05-09-2018 Nieuws Redactie

Foto: Peter Farla

MAASSLUIS - Medewerkers vanuit Stroomopwaarts zijn op 3 september gedetacheerd aan het werk gegaan bij het Stadsbedrijf van de gemeente Maassluis. Wethouder Fred Voskamp heette de nieuwe medewerkers persoonlijk welkom en overhandigde gemeente werkshirts.

Het Stadsbedrijf van de gemeente Maassluis biedt ook werkgelegenheid aan mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. De nieuwe werknemers worden vanuit Stroomopwaarts binnen het Stadsbedrijf gedetacheerd. Eerder was deze groep al vanuit Stroomopwaarts als prikploeg aan het werk. Nu zij gedetacheerd binnen de gemeente aan de slag gaan worden zij volledig in het Stadsbedrijf opgenomen.

De gemeente wil voor haar stad zorgen. Het stadsbedrijf van Maassluis doet dat door haar taken zo goed mogelijk te doen. Tegelijkertijd zorgen zij ook voor de mensen van de stad. Door werk bereikbaar te maken en door mensen op te leiden voor dat werk. Met deze mensen snijdt het mes aan twee kanten. De stad wordt schoner en er is werk voor mensen die wat hulp nodig hebben om een plekje op de arbeidsmarkt te verwerven. En het mooiste is, het werkt. Op de eerste dag dat de wagens uitgerukt zijn, werd er al dubbel zoveel afval ingezameld.Gerelateerd