Meerdere storingen aan openbare verlichting

13-04-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Netbeheerder Stedin heeft verschillende storingen te op te lossen aan de openbare verlichting in Maassluis. Het gaat om een aantal ondergrondse storingen waarbij, per storing, meer dan vijf lichtmasten niet werken.

Een van de storingen die onder de aandacht is bij Stedin, is aan de Drijver, de Chopinstraat en de Vlaardingsedijk. Daar werkt de netbeheerder vandaag, vrijdag 13 april, aan het verhelpen ervan. Verder heeft stedin op 9 april gewerkt aan een storing aan de Electraweg. Dat defect is nog niet verholpen omdat er extra werkzaamheden noodzakelijk zijn, die staan gepland voor volgende week.

Ook staan er werkzaamheden in de planning van de netbeheerder op 20 april. Dan moet een reparatie plaatsvinden aan een kabel aan de Logger in Maassluis. Steding informeert bewoners nog over deze werkzaamheden. Bovendien is een storing aan de Dr. Albert Schweitzerdreef gemeld, die werkzaamheden moeten echter nog worden ingepland.

Ten slotte zou de verlichting in de Vogelwijk weer moeten werken. Steding heeft die problemen donderdag 12 april verholpen.

Gerelateerd