Mega sponsorloop voor de Dirk Kuyt Foundation

25-04-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Op Koningsdag (aanstaande vrijdag) organiseert M.S.V.’71 een sponsorloop voor de Dirk Kuyt Foundation.Het is de sportieve start van de Mega Koningsdag bij M.S.V.’71 met voor de kinderen o.a. een leuk spelletjesparcours, schminken, springkussens, pony rijden en een gave een vogelshow.

Voice zangeres Samantha Steenwijk en Tim Douwsma zullen s’ middags de Megaweek feestelijk afsluiten. Maar voor het zover is kunnen kinderen tot en met 16 jaar meedoen aan sponsorloop. Sponsoren per ronde ( 200 meter) is mogelijk of met een vast bedrag. De opbrengst van deze sponsorloop gaat naar de Dirk Kuyt Foundation. Dirk Kuyt ondersteunt hiermee de gehandicaptensport in Nederland. Als de sponsorloop is gehouden, komen de deelnemer van de sponsorloop langs om het geld te innen.

De loop start om 10:30 uur op ons veld 2 in verschillende jeugdgroepen. Elke loopgroep krijgt 15 minuten de tijd om zoveel mogelijk rondjes te lopen van 200 meter. Alle kinderen die meelopen ontvangen allen een leuke attentie.

Deelnemers kunnen zich vanaf 10.00 uur melden in de feesttent bij M.S.V.’71.

Gerelateerd