Met één druk op de knop...

02-11-2021 Nieuws Janneke Noordermeer

Janneke’s column

Ondernemer opgelet, deze is voor jou!

Twee weken geleden plaatste ik mijn eerste column op Maassluis24. En eerlijk gezegd: ik vond het spannend. Met een iets verhoogde hartslag klikte ik uiteindelijk op ‘opslaan’. Janneke’s column was daarmee met één druk op de knop uitgegroeid van een stukje tekst in een word-document tot een échte rubriek.

Maar dan wordt het echt spannend: wordt de column überhaupt gelezen?

JA! De eerste reacties op Facebook druppelden algauw binnen. Binnen no-time was de column het best gelezen artikel van die dag.

Wat als JIJ in één klap meer dan 10.000 lezers zou bereiken?

Dat m’n column in een korte tijd zo goed gelezen werd, laat zien hoe waardevol het bereik van Maassluis24 is. En daar kan jij, lieve ondernemer, net zo goed gebruik van maken!

Want, met het aantal lezers van Maassluis24 bouw je aan je naamsbekendheid, bereik je Maassluis én omgeving en zorg je voor meer (potentiële) klanten.

Graag vertel ik je persoonlijk meer over de mogelijkheden die adverteren op Maassluis24 je biedt. Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en van gedachten te wisselen. Laat je adviseren, ik ken onze lezers en onze stad en weet wat werkt. Zet JA in de comments op Facebook, dan plannen we een koffiemoment in.

Janneke's column
Mijn naam is Janneke Noordermeer, eigenaar en redacteur van Maassluis24. Mijn schrijfsels lees je in deze wekelijks terugkerende rubriek: Janneke's column. Met deze column wil ik je een kijkje geven in mijn geluksmomentjes: kleine dingen waar ik blij van word.Gerelateerd