Nachtafsluiting rechterrijstrook A20

28-11-2019 Nieuws Redactie

Foto: Google Maps

MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Bouwconsortium BAAK dat de Blankenburgverbinding aanlegt, werkt op maandag 2 en dinsdag 3 december in de avond en de nacht naast de A20 richting Hoek van Holland, nabij het BP tankstation (Rijskade).

Voor de aanleg van het nieuwe knooppunt Vlaardingen moeten de Broekpolderweg en de naastgelegen watergang een stuk naar het noorden worden verlegd. Begin 2020 starten hiervoor de voorbereidende werkzaamheden. Omdat deze werkzaamheden dicht bij de A20 worden uitgevoerd, maakt BAAK voor de veiligheid van weggebruikers en bouwers een vangrail tussen de weg en het werkterrein.

Werktijden
Om de vangrail veilig te kunnen plaatsen, is op 2 en 3 december 2019 tussen 21.00 en 5.00 uur de rechterrijstrook op de A20 richting Hoek van Holland en verzorgingsplaats Rijskade afgesloten voor het verkeer. Als het werk uitloopt, wordt ook in de avond en nacht van woensdag 4 december 2019 gewerkt.

Tankstation sluit
Vanwege de aanleg van de Blankenburgverbinding sluit vanaf 30 november 2019 het Total-tankstation langs de A20 richting Rotterdam (verzorgingsplaats Aalkeet) definitief. De parkeerplaats blijft nog in gebruik tot 5 april 2020. De ruimte van de verzorgingsplaats is nodig voor de aanleg van knooppunt Vlaardingen, de aansluiting van de A20 op de Blankenburgverbinding. Kijk voor meer informatie: www.blankenburgverbinding.nl.Gerelateerd