Nieuwjaarsshow en -receptie in Theater Koningshof

14-12-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Dit jaar is de nieuwjaarsreceptie wat anders dan normaal. Op donderdag 3 januari 2019 is iedereen welkom om in Theater Koningshof het nieuwe jaar in te luiden met een Nieuwjaarsshow. Afgelopen jaren werd de nieuwjaarsbijeenkomst bijna altijd in de Burgerzaal van het stadhuis gehouden, maar dat verandert in 2019. 

,,We beginnen de receptie om 19.30 uur met een afwisselend theaterprogramma”, zegt burgemeester Edo Haan. ,,Fleur van Gelderen - die we allemaal natuurlijk kennen van de intocht van Sinterklaas - presenteert het programma. En dat programma is zeker verrassend en afwisselend! Denk aan muziek, dans en een spetterend begin.” De Nieuwjaarsshow start met de toespraak van de burgemeester waarin hij terugblikt op 2018 en vooruit kijkt naar 2019. Daarna begint een reeks korte, spetterende optredens.

Chapeau

Burgemeester Haan: ,,Aan het einde van de show maak ik dan bekend wie dit jaar de Chapeau krijgt. De Chapeau reik ik uit aan een persoon die in 2018 bij mij is opgevallen bij het op de kaart zetten van Maassluis. Wie de Chapeau krijgt is altijd een goed bewaard geheim, ik ben de enige die het weet. Maar misschien dat er tijdens de show wat hints gegeven worden...”

Na de Nieuwjaarsshow begint de receptie in het atrium van de Koningshof. Burgemeester Haan: ,,Ik zal daar rondlopen met mijn vrouw en de wethouders. Ik hoop u daar te ontmoeten én een praatje te maken!”

Aanmelden

Voor de Nieuwjaarsshow kunnen belangstellenden een gratis kaartje aanvragen. Dat kan door een e-mail te sturen naar nieuwjaar@maassluis.nl. Vermeld daarbij uw naam, adresgegevens en het aantal personen. Hiervoor geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wees er dus snel bij!

 Gerelateerd