Noot nieuwe vervoerder Regiotaxi Waterweg

07-04-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Noot Personenvervoer gaat vanaf 1 augustus 2018 het vervoer van Regiotaxi Waterweg uitvoeren voor inwoners van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Het contract met de huidige vervoerder Connexxion loopt op 31 juli 2018 af. Ruim 9.100 pashouders maken gebruik van Regiotaxi Waterweg, het deur-tot-deur-vervoer dat bedoeld is voor ouderen en mensen met een beperking.

Naast de huidige vervoerder Connexxion en de nieuwe vervoerder Noot Personenvervoer hebben twee andere vervoerders een aanbieding gedaan voor deze opdracht. Op basis van een zorgvuldige weging van zowel kwaliteit als kosten, heeft ROGplus in opdracht van de MVS-gemeenten het contract om het regiotaxivervoer in het Waterweggebied uit te voeren, gegund aan Noot Personenvervoer. Behalve duurzaamheid, prijs en kwaliteit is zorgvuldige overname van personeel belangrijk. Daarnaast is op tijd rijden een belangrijk aandachtspunt van Noot Personenvervoer en streeft de organisatie er ook naar om tijdens de spits de ritten op tijd uit te voeren.

Noot Personenvervoer belooft een probleemloze overgang van het huidige contract naar het nieuwe contract per 1 augustus 2018. “Reizigers zijn momenteel gewend aan een goede kwaliteit van dienstverlening en kunnen er op rekenen dat deze kwaliteit ook tijdens de overgangsfase naar de nieuwe vervoerder gewaarborgd blijft”, aldus Peter Schouten (woordvoerder Noot Personenvervoer). Het bekende reserveringsnummer 0900 – 899 8810 blijft gelijk. Ook de tarieven blijven voor de reiziger onveranderd gedurende het kalenderjaar 2018. De machtiging die afgegeven is voor het innen van de reiskosten moet wel opnieuw afgegeven worden. Reizigers ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Medio juli worden de reizigers van Regiotaxi Waterweg per brief persoonlijk geïnformeerd over de wijzigingen die het gevolg zijn van het nieuwe contract met Noot Personenvervoer.Gerelateerd