Onderscheiding uitgereikt aan Wasserij Smeele

09-05-2022 Nieuws Redactie

De familie Smeele neemt de plaquette in ontvangst uit handen van burgemeester Edo Haan

MAASSLUIS - Burgemeester Edo Haan heeft op 7 mei de Marnix van Sint Aldegonde plaquette uitgereikt aan Wasserij Smeele. De wasserij bestond op 6 mei 2022 maar liefst 200 jaar. Ter gelegenheid van dit buitengewone jubileum en de bijzondere staat van dienst van de wasserij maakt dat het bedrijf deze bijzondere gemeentelijke onderscheiding toegekend kreeg. De familie Smeele nam de onderscheiding in ontvangst van burgemeester Haan.  

Wasserij Smeele is een familiebedrijf met een rijke historie. Na vele verbouwingen, uitbreidingen en vernieuwingen op het gebied van textielreiniging is het bedrijf sinds 2004 gevestigd aan de Industrieweg 8 in Maassluis. In de afgelopen 200 jaar is er binnen het familiebedrijf veel veranderd. Generatie op generatie maakt zich hard voor het voortzetten van het familiebedrijf. Door altijd in te spelen op de behoefte van de klant, te kijken naar mogelijkheden en te durven investeren heeft het bedrijf zich al die jaren staande weten te houden.

De Marnix van Sint Aldegonde plaquette wordt uitgereikt aan niet natuurlijke personen die zich in enig opzicht jegens de gemeente Maassluis of haar ingezetenen gedurende lange tijd of naar aanleiding van een zeer bijzondere gebeurtenis meer dan gewoon verdienstelijk hebben gedragen.Gerelateerd