Open Dag 'De Aftrap' bij Excelsior Maassluis

07-08-2017 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Op zaterdag 19 augustus start het nieuwe voetbalseizoen weer. Dat is voor Excelsior Maassluis een mooi moment voor 'De Aftrap', de Open Dag van de club. Ale jeugdteams worden gespresenteerd en uiteraard speelt de selectie op de Open Dag een grote rol. Er is namelijk ook een oefenduel tegen de Zuidvogels. En wat er natuurlijk niet mag ontbreken: de Penalty Bokaal.

De club uit Maassluis opent het seizoen met 'De Aftrap', de Ope Dag van Excelsior Maassluis. Tijdens deze dag zullen alle jeugdteams gepresenteerd worden en zullen zij hun 1e officiële training krijgen. Daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten zoals de Penalty Bokaal, opblaasbare speeltoestellen en allerlei activiteiten georganiseerd door Welzijn E25.

Vanaf 16.00 kun je gaan kijken naar de oefenwedstrijden van het 1e en 2e elftal. Zij zullen spelen tegen de Zuidvogels. Aansluitend de finale van de Penalty Bokaal.

Vanaf ongeveer 18.15 zal het eerste elftal gepresenteerd worden en zullen diverse awards uitgereikt worden. Aansluitend een knal feest: “SUMMER PARTY"

Reacties