Categorieën

Service

Opzetten tijdelijke verkeersmaatregelen Laan 40-45

Opzetten tijdelijke verkeersmaatregelen Laan 40-45
Nieuws

Opzetten tijdelijke verkeersmaatregelen Laan 40-45

  • Maurice Verschuur
  • 07-04-2015
  • Nieuws
Opzetten tijdelijke verkeersmaatregelen Laan 40-45

Foto's Maurice Verschuur - Tijdelijke stoplichten worden geïnstalleerd

MAASSLUIS - Op en langs de Laan 1940-1945 is dinsdag begonnen met het opzetten van tijdelijke verkeersmaatregelen. Dit in verband met de reconstructie van de laan. Tijdelijke verkeerslichten zijn aangebracht, bebording, wegafzettingen en er zijn paaltjes langs de weg geplaatst. Sommige automobilisten kunnen hier blijkbaar niet goed mee omgaan wat soms zorgt voor ongemakkelijke situaties op de weg. Borden met daarop 'Mijn vader werkt hier. Matig uw snelheid.' moeten de bestuurders bewust maken van hun gedrag.

Fase 1: 7 april tot en met 21 april (Klik voor overige fases)

Het verkeer op de Laan 1940-1945 blijft in twee richtingen mogelijk via één zijde van de huidige rijbaan. De eerste fase wordt uitgevoerd van 7 april tot en met 21 april. De eerste fase begint bij de uitrit van het Shell tankstation en eindigt voor de kruising met de P.C. Hooftlaan. Het tankstation blijft bereikbaar voor verkeer vanaf de A20. Van maandag tot en met zaterdag wordt in twee ploegen tussen 6.00 uur en 22.00 uur gewerkt. In deze eerste fase is één 40-uurs afsluiting van de Bilderdijklaan gepland van maandag 20 april 6.00 uur tot en met dinsdag 21 april 22.00 uur. Dit is noodzakelijk om de halve rotonde te kunnen realiseren.

De Vermeerlaan is in deze fase afgesloten voor verkeer. Bestemmingsverkeer wordt omgeleid via de Mesdaglaan. Voor bushalte Bilderdijklaan wordt er een tijdelijke bushalte gerealiseerd tussen het werkvak en de rijbaan.

Actuele informatie

Actuele informatie over de werkzaamheden, de start van een nieuwe fase of gewijzigde situatie, tijdelijke omleidingen e.d. is beschikbaar via de volgende communicatiemiddelen:

  • Informatie kan je raadplegen via de website: www.maassluis.nl/laan40-45
  • Je kan ook abonneren via een link op deze website op onze digitale nieuwsbrief.
  • Of je volgt het project via Twitter @BAMln40_45Mssl
  • Tot slot is er speciale (gratis) App 'Laan 1940 - 1945 Maassluis' geschikt voor de platforms Apple en Android, die je kan downloaden op je smartphone.