Oud papier wordt deze week niet huis-aan-huis ingezameld

08-02-2021 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Door de aanhoudende winterse weersomstandigheden heeft afvalverwerker Klein Recycling besloten om deze week (8 tot en met 12 februari) het oud papier niet huis-aan-huis in te zamelen samen met de Maassluise verenigingen, zo meldt de gemeente Maassluis. 

Dit betekent dat op dinsdag 9 februari korfbalvereniging CKC Maassluis geen oud papier en karton ophaalt in de Dalenbuurt (Weverskade - bloemenstraten), Wilgenrijk, Sluispolder West en de binnenstad. Ook de vrijwilligers van ‘De Schans’/ Groote Kerk gaan woensdag 10 februari niet de straat op om oud papier op te halen in Steendijkpolder Noord en Zuid. En OPA de Ark/Iona haalt op vrijdag 12 februari geen oud papier op in Sluispolder Oost.

Niet aan de weg plaatsen

De gemeente vraagt om deze week in Maassluis geen oud papier en karton aan de weg te plaatsen. Vanwege de kou en de gladheid is het voor Klein Recycling en de vrijwilligers niet mogelijk om op een veilige manier het oud papier in te zamelen. Gevraagd wordt het oud papier zoveel mogelijk thuis te bewaren tot de verenigingen volgend maand weer langskomen om het op te halen.Gerelateerd