Prinsjesdagontbijt in De Drukkerij

18-09-2017 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Het 4e Maassluise Prinsjesdagontbijt heeft woensdag 20 september 2017 als thema 'Recreatie en vrije tijd'. De landelijke ontwikkelingen in de economie, en de kansen in de vrijetijdssector in het bijzonder, staan centraal.

Aan de orde komen vragen als: hoe Maassluise ondernemers hierop kunnen inspelen en wat daarbij de rol van de overheid is. Het Prinsjesdagontbijt wordt georganiseerd door MOVe en de gemeente Maassluis en is van 7.30 tot 9.00 uur in De Drukkerij aan de Dr. Kuyperkade 27c in Maassluis.

Forumdiscussie
Het thema 'Recreatie en vrije tijd' wordt ingeleid door Jan Oosterman (leisure, tourism & urban planning consultant). Daarna vindt een forumdiscussie plaats met burgemeester Haan, Kevin van der Toorren en Jan Oosterman. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Netwerken
In De Drukkerij staat een verrassend ontbijt klaar en natuurlijk is er voldoende gelegenheid om te netwerken. De eigen bijdrage bedraagt 5,00 euro, contant te voldoen bij binnenkomst. Wie verhinderd is, kan zich laten vertegenwoordigen door een collega.

Opgeven kan tot en met maandag 18 september 2017 via deze link.