Programma van Filmfestival Maassluis is bekend

08-08-2019 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Tijdens de negende editie van het Filmfestival Maassluis keert de Drive-In Bioscoop terug in het Wilgenrijk. Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus kan er vanuit de auto gekeken worden naar de films Jurassic World: Fallen Kingdom en Green Book. Ook bezoekers zonder auto zijn welkom.

Afgelopen jaar was de Drive-in bioscoop een groot succes. Dit jaar organiseert de SCEM opnieuw een drive-In bioscoop. Het terrein biedt plaats aan circa 80 auto’s. Ook bezoekers zonder auto zijn van harte welkom. Voor hen zal er een apart terras worden ingericht.

In Theater Koningshof staat op zaterdag 31 augustus de dramaserie 'De Terugkeer' op het programma. Deze serie voert de kijker door de regionale geschiedenis zoals de meeste mensen die niet kennen. De serie wordt in een marathonsessie van 15.00 tot 22.00 uur vertoond en zal beginnen met een korte inleiding waarna er ook een mogelijkheid is om vragen te stellen aan de acteurs.

Naast de Drive-In Bioscoop in Wilgenrijk worden er ook filmvoorstellingen vertoond in Theater Koningshof, in de Immanuelkerk en in Grand Café de Waker. Bij deze laatste locatie zullen voornamelijk thema-avonden plaatsvinden.

Voor de dames is er een Ladies Night met de vrouwenfilm Magic Mike. De mannen hebben een heerlijke avond met de klassieker Fight Club. Voor de kinderen is er zondag de animatiefilm The Incredibles 2 (Nederlands gesproken). Het festival sluit af met de film Three Billboards Outside Ebbing, Missouri welke wordt vertoond in de Immanuelkerk.

Tickets

Kaarten zijn beschikbaar via de kassa/website van Theater Koningshof of via de website van het festival: www.filmfestivalmaassluis.nl. De organisatie raadt bezoekers aan om, gezien de beperkte capaciteit, snel kaarten te bestellen.Gerelateerd