Roel en Sjoerd treden op voor lokaal goed doel

13-02-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Maassluizers Roel Spek en Sjoerd van den Boogert verzorgen van 1 mei tot en met 1 juni 2018 optredens waarbij 10% van de opbrengst naar een lokaal goed doel gaat. Het doel is 20 optredens te mogen geven, waarbij afnemers zelf het gage bepalen.

Lezers kennen Roel Spek en Sjoerd Boogert mogelijk van hun voormalige band 'Spek en Boogert'. "Geen Spek en Boogert dit keer, maar net iets anders," vertelt het duo. Nu zijn zij samen 'Roel en Sjoerd'. "Het maakt niet uit wat voor soort optredens het zijn, wij zijn heel flexibel. Van grote podiu tot achtertuinen tot theaters, alles is mogelijk."

Lokaal goed doel
Het doel van Roel en Sjoerd: zoveel mogelijk gezelligheid verspreiden en goede momenten creëren. Daarnaast wil het duo op deze manier geld sparen voor reistickets en/of spaargeld voor op reis. Om ook terug te geven aan Maassluis gaat 10% van de opbrengst naar een nog te bepalen lokaal goed doel. Omdat de reisplannen van Roel en Sjoerd al vaststaan, kan het duo voor deze actie alleen geboekt worden tussen 1 mei 2018 tot en met 1 juni 2018.

Boeken
Roel en Sjoerd boeken? Neem dan contact met hen op via sjoerdvandenboogert@gmail.com of roelspek@gmail.com. Bellen kan ook via 0658820358.

Gerelateerd