Samen-zijn-wij-Maassluis kalender 2022 verschenen

16-12-2021 Nieuws Redactie

Wethouders Corine Bronsveld en Sjoerd Kuiper overhandigen een exemplaar van de kalender aan bezoekers van bibliotheek De Plataan. (Fotograaf: Dennis Wisse).

MAASSLUIS - Wilt u weten wat er in Maassluis te doen is? En wat onze stad te bieden heeft om anderen te ontmoeten en mee te doen aan de samenleving? Op de website SamenzijnwijMaassluis.nl kunt u dit allemaal vinden. Vorige week is ook de Samen-zijn-wij-Maassluis kalender 2022 verschenen.

De Samen-zijn-wij-Maassluis kalender biedt, naast mooie foto's, een voorproefje van voorzieningen in Maassluis die voor iedereen toegankelijk zijn. Wethouders Corine Bronsveld en Sjoerd Kuiper overhandigden vorige week een exemplaar van de kalender aan bezoekers van bibliotheek De Plataan.

Elkaar helpen
Wethouder Kuiper: ,,In ons collegeprogramma staat: 'Samen zorgen we ervoor dat Maassluis een stad is waar we elkaar kennen. Waar we omkijken naar elkaar en elkaar helpen'. Toen de pandemie uitbrak, bleek dat dit ook gebeurt. Die positieve instelling willen we graag ondersteunen. Op de website SamenzijnwijMaassluis.nl is dan ook een onderdeel 'Elkaar helpen' te vinden. Verder zijn er veel vrijwilligersorganisaties actief die hulp bieden aan mensen die dat nodig hebben."

Ontmoeten belangrijk
,,Ook weten we hoe belangrijk het is om anderen te ontmoeten", voegt wethouder Bronsveld toe. ,,In Maassluis zijn hiervoor veel mogelijkheden. Op de website is -naast een agenda met activiteiten- ook een stadsgids te vinden met informatie over ruim 300 organisaties en verenigingen in Maassluis. Op de kalender staat een aantal voorzieningen kort omschreven. Wie meer informatie wil, kan terecht op de website."

Gratis afhalen
De Samen-zijn-wij-Maassluis kalender 2022 is gratis (en zolang de voorraad strekt) af te halen in het Publiekscentrum van het stadhuis en bij bibliotheek De Plataan.Gerelateerd