Senioren Computerclub Koningshof zoekt docenten

19-05-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS – De Senioren Computerclub Koningshof (SCK) uit Maassluis heeft op vrijdag 18 mei met een themabijeenkomst het activiteitenseizoen 2017/2018 afgesloten. De club is inmiddels bezig om het volgende workshopseizoen vorm te geven en roept iedereen die zijn kennis en vaardigheden wil delen met de SCK-leden op zich aan te melden als docent.

In het afgelopen seizoen zijn de door de SCK georganiseerde workshops en overige activiteiten zeer goed bezocht door de leden, zo laat voorzitter Inge Krijgsman weten. Het seizoen 2017/2018 werd vrijdag afgesloten met een themabijeenkomst. De Filmclub Maassluis vertoonde daar een aantal door de leden van de filmclub zelfgemaakte films. Veel van deze films hebben onderscheidingen gekregen tot zelfs ver in het buitenland, aldus de Filmclubpresentator en voorzitter Henk van de Meeberg.

Inmiddels is de club bezig om het workshopseizoen 2018/2019 vorm te geven. Hiervoor zijn docenten nodig die op vrijwillige basis de clubleden bekend en vertrouwd willen maken met het werken met een computer, tablet, besturingssystemen en de verschillende softwarepakketten.

De SCK doet dan ook een oproep aan eenieder die zijn of haar kennis en vaardigheden met de SCK leden wil delen zich te melden bij het secretariaat via sckmaassluis@outlook.com. Voor verdere informatie kunt u terecht op de website www.sckmaassluis.nl.

 Gerelateerd