Speciale vuurwerk voorlichtingsles voor groep 7 en 8

18-12-2017 Nieuws Advertorial

MAASSLUIS - Het einde van het jaar komt weer in zicht, en dat betekent dat de kinderen weer vuurwerkkriebels krijgen. Als gecertificeerd VuurwerkCheck vuurwerkverkooppunt in Maassluis is Van Kortenhof al meer dan 55 jaar de specialist op het gebied van veilig omgaan met consumentenvuurwerk. Van Kortenhof vindt het dan ook erg belangrijk dat kinderen de jaarwisseling op een veilige manier kunnen beleven.

Daarom heeft Van Kortenhof, in samenwerking met de wijkagenten van Maassluis, de kinderen van groep 7 en 8 van alle scholen in Maassluis uitgenodigd voor een speciale voorlichtingsles. Tijdens deze les vertellen de vuurwerkspecialisten van Van Kortenhof, samen met de politie, de kinderen alles over het veilig omgaan met en het veilig afsteken van vuurwerk.

Ook mogen de leerlingen een kijkje nemen in een van de speciale vuurwerkbunkers waar al het vuurwerk nu nog ligt opgeslagen. Aansluitend wordt door middel van een korte quiz de vuurwerkkennis van de kinderen getest en bij een goede score, ontvangen de kinderen een heus afsteek-diploma. 

Uiteraard krijgen de kinderen na afloop van deze vuurwerkles een speciale vuurwerktas mee naar huis, waarin alles zit om 2018 veilig te verwelkomen.

De speciale vuurwerk voorlingtingslessen voor de scholen die zich hiervoor hebben aangemeld, worden gegeven bij Van Kortenhof aan de Heldringstraat 101 te Maassluis op dinsdag 19 en donderdag 21 december van 9.00 tot 12.00 uur.