Start Stadsquiz Maassluis een maand uitgesteld

28-04-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - De startdatum van de Stadsquiz Maassluis, georganiseerd door de Historische Vereniging Maassluis (HVM), is met een maand uitgesteld. Deelnemers hebben meer tijd nodig om een team samen te stellen, zo laat de HVM weten.

Met de Stadsquiz wil de HVM hun 35-jarige bestaan vieren door alle inwoners van Maassluis met elkaar in contact te laten komen. De oorspronkelijke startdatum lag in mei. 'Echter geluiden uit de samenleving hebben ons doen besluiten de actieperiode aan te passen,' aldus de HVM.

'Voor scholen komt het beter uit om bij het begin van het nieuwe schooljaar met een schoolteam de vragen en opdrachten op te lossen, in het kader van (hernieuwde) kennismaking. Ook bedrijven hebben meer tijd nodig om team samen te stellen.'

De startdatum van de Stadsquiz is nu vastgesteld op zaterdag 2 juni. Teamcaptains kunnen het Quizboek dan tussen 14.00 uur en 16.00 uur ophalen in Museum Maassluis aan de Zuiddijk 16.

Een team aanmelden voor de Stadsquiz Maassluis kan via www.stadsquizmaassluis.nl. Het inschrijfgeld bedraagt €35,- per team. De beste drie teams winnen een bedrag te besteden aan een Maassluis' goed doel. Het team dat het meeste aantal punten behaalt, is de winnaar. De winnaar wint een bedrag van €535,-. Het team dat als tweede eindigt, krijgt een geldprijs van €335,- en de nummer drie ontvangt een bedrag van €235,-.Gerelateerd