Storing bij Caiway

15-03-2018 Nieuws Redactie

Update: De storing is verholpen. Caiway meldt over de oorzaak: 'Bij reguliere werkzaamheden aan ons netwerk, die wij altijd ’s nachts uitvoeren om overlast te minimaliseren, is een onverwachte storing opgetreden. In de loop van de ochtend hebben wij daarom de update teruggedraaid, hierdoor neemt de impact van de storing snel af.'

Mochten gebruikers toch nog problemen ervaren, dan wordt geadviseerd de moden, router en tv-ontvanger 30 seconden van de stroom te halen. Laat de apparatuur daarna weer opstarten. 

***

Update 10.10 uur: De oorzaak van de storing is achterhaald. Caiway meldt dat zij het probleem gaan herstellen, maar dat gebruikers nog enkele uren problemen kan ondervinden.


MAASSLUIS - Veel gebruikers van Caiway kunnen op dit moment geen gebruik maken van het internet en televisie kijken via de kabelaanbieder. Het bedrijf kampt namelijk met een storing waarvan de oorzaak nog niet bekend is.

Ook de website van Caiway is nu niet altijd bereikbaar. Het bedrijf meldt via Twitter dat zij werken aan een spoedige oplossing. Hoe lang de storing nog gaat duren, is onduidelijk.Gerelateerd