The Rub Scrub kiest voor Stroomopwaarts

20-11-2017 Nieuws Advertorial

Sinds half november maken de medewerkers van het Werkleerbedrijf van Stroomopwaarts de Scrubs van het Amsterdamse bedrijf The Rub Scrub. Een Scrub is een cosmeticaproduct dus moet het aan tal van wettelijke regels voldoen. Bij Stroomopwaarts is dit allemaal perfect geregeld.

VLAARDINGEN - Meer mensen aan het werk. Niemand onnodig langs de kant. Dat is waar Stroomopwaarts naar streeft. Samen met het bedrijfsleven. Want steeds meer ondernemers willen, naast economisch gezond opereren, ook iets betekenen voor de maatschappij. En kiezen daarom bewust voor samenwerking met Stroomopwaarts.

Betrokken medewerkers en veel flexibiliteit
Dit geldt ook voor het jonge bedrijf The Rub Scrub uit Amsterdam. Ondernemers Leslie Korteweg en Céline Willems hebben onlangs een eigen mengmachine bij het Werkleerbedrijf van Stroomopwaarts in Schiedam laten plaatsen. Daar vindt nu de totale productie van The Rub Scrub plaats. “Tot voor kort werden onze scrubs geproduceerd in een fabriek. Dat ging ook prima, maar als kleine onderneming moesten we daar echt strijden om een plekje. Dat werkte minder fijn”, vertelt Leslie. “Het plakken van de etiketten op de zakjes scrub hadden we al eerder ondergebracht bij het Werkleerbedrijf van Stroomopwaarts. En daar waren we zeer tevreden over. De medewerkers hier zijn allemaal enorm betrokken en de flexibiliteit is groot. Daarnaast willen wij met onze onderneming ook graag een bijdrage leveren aan een betere maatschappij.”

Aandacht, toewijding en kwaliteit
Volgens Leslie zorgt de samenwerking met Stroomopwaarts voor een duidelijke meerwaarde. “Sociaal ondernemen sluit aan bij de filosofie van ons bedrijf en onze producten. Wij verkopen een puur en natuurlijk product. Het basismateriaal van onze scrubs bestaat namelijk uit koffie. En daar hoort in onze beleving ook een puur en natuurlijk verhaal bij. Over aandacht, toewijding en kwaliteit. Over zaken doen met hart en ziel en aandacht voor de mensen om je heen. Daarnaast wordt er bij het Werkleerbedrijf van Stroomopwaarts professioneel en geheel volgens de voorschriften gewerkt. Een scrub is een cosmeticaproduct. Dus moet het aan tal van wettelijke regels voldoen. Bij Stroomopwaarts is dit allemaal perfect geregeld.“

Bent u ondernemer en wilt u ook graag samenwerken met Stroomopwaarts? Neem dan contact op met ons WerkgeversServicepunt, tel: 010-2465555. Of ga naar: www.stroomopwaarts.nl/ondernemers

Gerelateerd