Categorieën

Service

Tip 4: Doneer spullen die je niet meer nodig hebt

Tip 4: Doneer spullen die je niet meer nodig hebt
Nieuws

Tip 4: Doneer spullen die je niet meer nodig hebt

  • Redactie
  • 04-03-2021
  • Nieuws
Tip 4: Doneer spullen die je niet meer nodig hebt
MAASSLUIS – Doe jij al mee met de 10-daagse ‘Doing Good Challenge’ van het Vrijwilligerssteunpunt? Vandaag staat de vierde tip op het programma!

‘Doing Good Challenge’ tip 4

Geluk vind je niet in het hebben van veel spullen en wel in het weggeven daarvan. Soms kan een ander enorm geholpen zijn met een trui die jij niet meer draagt of met speelgoed waar jouw kinderen niet meer mee spelen. Voor mensen die het financieel minder breed hebben, is jouw trui of speelgoed veelal essentiëler en draagt het wél bij aan hun levensgeluk. Verzamel spullen die jij niet meer nodig hebt en doneer ze. Wat 'doe-jij-voor-goeds' vandaag?

En wil je anderen ook op ideeën brengen, tag hen dan in een reactie onder het bericht op de Facebookpagina van het Vrijwilligerssteunpunt of deel jouw boodschap op je eigen pagina met de hashtag #mensenmakenmaassluis

Doe mee!

Wil je tijdens de ‘Doing Good Challenge’ dagelijks getagd worden in onze posts en zo aangeven dat je meedoet met Mensen maken Maassluis, stuur dan een mail naar [email protected] en geef je ‘tag-naam’ door. Als je nog iets wilt weten over de Doing Good Challenge of meer over Mensen maken Maassluis neem dan contact op via het Vrijwilligerssteunpunt met Jacqueline Groeneveld, 06-11038417. ,,Samen maken we deze Challenge tot een succes. Samen inspireren we meer Maassluizers om iets goeds toe doen voor een ander. Samen zijn wij Maassluis!”

KLiK Vrijwilligers Maassluis

Uiverlaan 18, Maassluis

Meer over KLiK Vrijwilligers Maassluis →