Van wie is deze aanhangwagen?

22-04-2021 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Het Maassluise college is van plan om de aanhanger die geparkeerd staat aan het Vondelpark 2 in Maassluis van de straat te laten verwijderen. Een aanhanger mag namelijk niet langer dan 3 dagen onafgebroken geparkeerd staan op de openbare weg.

De eigenaar van het voertuig kan niet worden achterhaald door medewerkers van Handhaving en Toezicht. Daarom doet de gemeente een oproep aan de eigenaar om de aanhanger uiterlijk donderdag 29 april van de parkeerplaats weg te halen. Gebeurt dat niet dan wordt het voertuig daarna verwijderd en voor maximaal 13 weken opgeslagen. Als de eigenaar of rechthebbende zich tijdens deze periode alsnog meldt, kan de aanhanger tegen betaling van de kosten (artikel 5:25 Awb) opgehaald worden. Gebeurt dit niet dan wordt het voertuig verkocht of vernietigd (artikel 5:30 Awb).

Contact opnemen

De rechtmatige eigenaar, of een ander die kan aantonen dat hij of zij recht heeft op de aanhanger, wordt gevraagd contact op te nemen met afdeling Handhaving en Toezicht van de gemeente via telefoonnummer 14 010, e-mailadres gemeente@maassluis.nl of postadres Postbus 55, 3140 AB Maassluis.Gerelateerd