Van wie is deze verwaarloosde scooter?

22-07-2021 Nieuws Redactie

Foto: Gemeente Maassluis

MAASSLUIS – Het college van burgemeester en wethouders is van plan om een blauwe scooter, die geparkeerd staat in de fietsenstalling van metrostation Steendijkpolder in Maassluis, van straat te laten verwijderen. De scooter is verwaarloosd en in slechte rijtechnische staat. De gemeente meldt dat het parkeren van ‘zo’n wrak’ op een openbare plek in Maassluis verboden is.

Het is de medewerkers van Handhaving en Toezicht niet gelukt de eigenaar van de scooter te achterhalen. Daarom doet de gemeente een oproep aan de eigenaar om de blauwe scooter uiterlijk donderdag 29 juli uit de fietsenstalling weg te halen. Gebeurt dat niet, dan wordt het voertuig verwijderd door de gemeente en voor maximaal 13 weken opgeslagen. Als de eigenaar of rechthebbende zich tijdens deze periode alsnog meldt, kan de scooter tegen betaling van de kosten opgehaald worden. Gebeurt dit niet dan wordt het voertuig verkocht of vernietigd.  

Is dit jouw scooter? Neem dan contact op met de afdeling Handhaving en Toezicht van de gemeente via telefoonnummer 14010 of e-mailadres gemeente@maassluis.nl.

 Gerelateerd