Veel steun voor Dierenhoek ‘t Sparretje

10-01-2020 Nieuws Redactie

Foto: Dierenhoek 't Sparretje

MAASSLUIS – Dierenhoek ’t Sparretje laat weten enorm dankbaar te zijn voor alle steun en liefde die zij op dit moment ontvangen. ,,We zijn hier enorm blij mee. Wij krijgen veel vragen met betrekking tot wat er nodig is. Wij hebben een inventarisatie gemaakt met alles wat we tot nu toe in de brand zijn verloren.”

Dierenhoek ’t Sparretje werd in de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 januari opgeschrikt door een verwoestende brand. ,,Wij lopen in het pand met beschermende kleding en mondkappen en we doen ons best om het zo schoon mogelijk te maken zodat de ingestorte delen in ieder geval niet naar onze geliefde buren van de Sparrendal flats, de Siervis en de volkstuintjes de Vluchtheuvel toewaait,” is te lezen op de Facebookpagina van de Dierenhoek.

,,Graag wilde wij deze week open, maar ik moet met heel veel teleurstelling en verdriet melden dat ons dat niet gaat lukken door de hoeveelheid werkzaamheden, de stank van het pand en eventuele roetdelen die door het dak naar buiten het terrein op waaien.”

Dierenhoek ’t Sparretje heeft een inventarisatie gemaakt met alles wat in de brand verloren is gegaan (zie Facebookpost onder dit artikel of klik hier). ,,We hebben inmiddels enorm veel paardenspullen en voer voor de dieren ontvangen waar we echt enorm dankbaar voor zijn. Vanmiddag is er ook een grote container gebracht zodat wij diverse dingen kunnen opslaan. We zijn hier enorm blij mee.”

Mocht je spullen willen doneren, dan kun je contact opnemen via het e-mailadres donatiessparretje@outlook.com. Dan wordt geregeld waar en hoe het ingeleverd kan worden bij Dierenhoek ’t Sparretje.


 Gerelateerd