Categorieën

Service

Veiligheidsmarkt in winkelcentrum Koningshoek

Veiligheidsmarkt in winkelcentrum Koningshoek
Nieuws

Veiligheidsmarkt in winkelcentrum Koningshoek

  • Redactie
  • 29-10-2017
  • Nieuws
Veiligheidsmarkt in winkelcentrum Koningshoek
MAASSLUIS - Gemeente Maassluis houdt zaterdag 4 november 2017 van 11.00 tot 15.00 uur een veiligheidsmarkt in winkelcentrum Koningshoek.
Vooruitlopend op het 'Donkere Dagen Offensief' waarbij de politie, Buurtpreventie en Handhaving en Toezicht nog meer op straat te zien zijn, is op de veiligheidsmarkt alle informatie te vinden over het (brand)veiliger maken van een huis. Wat te doen en wat juist niet.

Standhouders
Alarmned, politie, Brandweer, Burgernet, timmer- en onderhoudsbedrijf P. van der Tang, Brandpreventie, Roca Preventie, De Nederlandse Kluis, Buurtpreventie en Handhaving en Toezicht geven informatie en beantwoorden vragen. De veiligheidsmarkt vindt plaats op het plein tegenover de ICI Paris in de Koningshoek.

Donkere maanden
In de donkere maanden stijgt het aantal inbraken in woningen en bedrijfspanden. Dat het in deze maanden eerder donker wordt en later licht, blijkt ideaal voor inbrekers. Ook is er tegenwoordig veel minder sociale controle dan vroeger.

Tekenwedstrijd
Kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar kunnen mee doen aan een tekenwedstrijd. De wedstrijd is op het speelplein tegenover Fone World. Degene die de tekening maakt met het origineelste beveiligde huis wint een speelgoedbon.

Meer informatie
Voor meer informatie over veiligheid kunt u terecht op: www.maassluis.nl/veiligwonen.