Veiligheidsmarkt in winkelcentrum Koningshoek

30-10-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS – De donkere maanden staan voor de deur en dat betekent dat het aantal inbraken in woningen en bedrijfspanden stijgt. Vooruitlopend op het ‘Donkere Dagen Offensief’ waarbij de politie, Buurtpreventie en Handhaving en Toezicht meer op straat te zien zijn, geven de instanties tips over onder meer inbraakpreventie tijdens een veiligheidsmarkt in winkelcentrum Koningshoek.

In de donkere maanden stijgt het aantal inbraken in woningen en bedrijfspanden. Dat het in deze maanden eerder donker wordt en later licht, blijkt ideaal voor inbrekers. Op de veiligheidsmarkt is alle informatie te vinden over het (brand)veilig maken van een woning. Wat moet je doen en wat juist niet?

Standhouders

Gemeente Maassluis, Handhaving en Toezicht, politie, Alarmned, Burgernet, timmer- en onderhoudsbedrijf P. van der Tang, Roca Preventie, Buurtpreventie, Whats App Maassluis en Veilig Wonen (Brandweer en Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond) geven informatie en beantwoorden uw vragen. De veiligheidsmarkt vindt plaats op het plein tegenover de ICI Paris, Doppio en Avanti Mode in de Koningshoek.

Veiligheidsmarkt

De veiligheidsmarkt in winkelcentrum Koningshoek vindt plaats op zaterdag 3 november van 11.00 tot 15.00 uur en is te vinden op het plein tegenover de ICI Paris, Doppio en Avanti Mode.Gerelateerd