Categorieën

Service

Verras iemand met een spontane wandeling

Verras iemand met een spontane wandeling
Nieuws

Verras iemand met een spontane wandeling

  • Redactie
  • 08-03-2021
  • Nieuws
Verras iemand met een spontane wandeling
MAASSLUIS – Doe jij al mee met de 10-daagse ‘Doing Good Challenge’ van het Vrijwilligerssteunpunt? Vandaag staat de achtste tip op het programma!

‘Doing Good Challenge’ tip 8

Wist je dat een half uurtje wandelen per dag je cholesterol gehalte en bloeddruk verlaagt? Zoek een buurtgenoot op en neem iemand mee op pad. Zoek eens een leuke wandelroute op in je stad of ga langs alle openbare kunstwerken en zoek samen de betekenis van het kunstwerk op. Verras iemand met een spontane wandeling of fietstocht.

En wil je anderen ook op ideeën brengen, tag hen dan in een reactie onder het bericht op de Facebookpagina van het Vrijwilligerssteunpunt of deel jouw boodschap op je eigen pagina met de hashtag #mensenmakenmaassluis

Doe mee!

Wil je tijdens de ‘Doing Good Challenge’ dagelijks getagd worden in onze posts en zo aangeven dat je meedoet met Mensen maken Maassluis, stuur dan een mail naar [email protected] en geef je ‘tag-naam’ door. Als je nog iets wilt weten over de Doing Good Challenge of meer over Mensen maken Maassluis neem dan contact op via het Vrijwilligerssteunpunt met Jacqueline Groeneveld, 06-11038417. ,,Samen maken we deze Challenge tot een succes. Samen inspireren we meer Maassluizers om iets goeds toe doen voor een ander. Samen zijn wij Maassluis!”

KLiK Vrijwilligers Maassluis

Uiverlaan 18, Maassluis

Meer over KLiK Vrijwilligers Maassluis →