Veteranendag Maassluis in Theater Koningshof

04-07-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - In theater Koningshof wordt zaterdag 7 juli 2018 van 14.00 tot 17.00 uur Veteranendag Maassluis gehouden voor alle veteranen uit Maassluis. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen.

Veteranendag Maassluis 2018 wordt een feestelijke dag met activiteiten voor jong en oud. Zo is er een paneelvoorstelling gemaakt door Veteranen Maassluis en zijn verschillende militaire voertuigen te bezichtigen.

Activiteiten
De Flamingo's, Rotterdams meest veelzijdige muzikale exportproduct, zorgen voor de muzikale aankleding en alle gasten worden door burgemeester Haan en Veteranen Maassluis welkom geheten. Studio Springboon biedt voor kinderen activiteiten als schminken en knutselen.

Publiek
Het merendeel van de activiteiten op Veteranendag Maassluis is ook voor het publiek toegankelijk. Kom dus vooral tussen 14.00 en 17.00 uur in theater Koningshof een kijkje nemen bij de tentoonstelling gemaakt door Veteranen Maassluis, luister naar de muzikale kunsten van de Flamingo's of ga op de foto met één van de militaire voertuigen. 

Aanmelden
Alle veteranen woonachtig in Maassluis hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Bent u veteraan maar heeft u geen uitnodiging ontvangen en/of wilt u zich aanmelden, stuur dan een mail naar representatie@maassluis.nl.

 Gerelateerd