Vrolijk besparen met Marieke Henselmans

04-10-2022 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Iedereen kan handiger worden met geld en het is nog leuk ook! Wie slimmer wil omgaan met geld komt op vrijdagavond 28 oktober naar het Theater Koningshof in Maassluis. Op deze avond vindt namelijk de voorstelling plaats ‘Vrolijk besparen, je krijgt er bijna zin in!’ met Marieke Henselmans.

Met haar optimistische blik helpt Marieke Henselmans ons uit het moeras van misverstanden en vooroordelen over geld. Door te luisteren naar haar inspirerende verhaal komen we tot het inzicht dat je niet moet wachten om hulp te zoeken bij geldzorgen, dat gezond eten betaalbaar kan zijn en dat ook die kleine besparingen echt helpen om meer geld over te houden. Henselmans is bekend van o.a. het RTL4-programma ‘Geen cent te makken’.

De Bibliotheek de Plataan organiseert deze avond in het kader van de cursus Slimmer omgaan met geld. Voorafgaand aan de voorstelling is ook een informatiemarkt te bezoeken. Kaartjes voor de voorstelling Vrolijk Besparen met Marieke Henselmans zijn gratis te verkrijgen bij Theater Koningshof.Gerelateerd