VVD wil maatregelen tegen sluipverkeer Noordvliet

30-07-2021 Nieuws Redactie

Foto: Google Maps

MAASSLUIS – VVD Maassluis wil dat de gemeente maatregelen neemt om het sluipverkeer over de verlengde Noordvliet tegen te gaan. De partij stelt daarom schriftelijke vragen aan het Maassluise college van burgemeester en wethouders.

De fractie van VVD Maassluis schreef al eerder schriftelijke vragen over het sluipverkeer dat gebruik maakt van de verlengde Noordvliet. Daarop liet het college weten dat een snelheidsdisplay het aantal voertuigen en snelheden zou gaan meten. ,,Het snelheidsdisplay is ondertussen verwijderd”, constateert de VVD. ,,Kunt u de gegevens en uw analyse met ons delen over de periode dat de display in gebruik is geweest?”

De bewonerscommissie heeft de partij benaderd en gemeld dat nog steeds veel sluipverkeer van de vliet gebruik maakt en dat er geen maatregelen genomen lijken te zijn. ,,Heeft u naar aanleiding van de resultaten en de beschreven problematiek in de tussenliggende periode contact gehad met de bewonerscommissie van de verlengde Noordvliet?”

Tenslotte wil de VVD van het college weten welke maatregelen het wil nemen om sluipverkeer tegen te gaan tijdens  en na de afsluiting van de Lijndraaiersbrug vanwege groot onderhoud.Gerelateerd