Waterweggemeenten realiseren maatschappelijke beursvloer

17-03-2018 Nieuws Redactie

MAASSLUIS/VLAARDINGEN - In navolging van ruim 90 steden in Nederland krijgen Maasluis, Vlaardingen en Schiedam nu ook een eigen maatschappelijke Beursvloer. In mei ontmoeten bedrijven en maatschappelijke organisaties uit de 3 Waterweggemeenten elkaar tijdens de eerste Maatschappelijke Beursvloer. MATCH! MVS is de plek waar bedrijven contact leggen met maatschappelijke organisaties en hun diensten, producten, materialen, menskracht en expertise met elkaar ruilen. Een mooie gelegenheid om maatschappelijke betrokkenheid en sociaal ondernemen vorm te geven en het bedrijf te profileren. MATCH! MVS vindt plaats op woensdag 23 mei van 16.30 tot 19.30 uur in de Grote Kerk van Vlaardingen.

In een dynamische en informele sfeer maken bedrijven, serviceclubs en maatschappelijke organisaties matches met elkaar. Wat de één over heeft of graag wil bieden is voor de ander zeer gewenst. Na de ontvangst, opening en de slag van de gong is er 1,5 uur om te handelen. Lopend over de beursvloer kan alles gematcht worden, zolang het met gesloten beurs is. Na het ‘handelen’ is er een netwerkborrel. Er is plaats voor circa 40 bedrijven en 50 maatschappelijke organisaties. Snelle aanmelding is dus van belang!

Deelnemen
De partners in MATCH! MVS zijn de Maatschappelijke Kring Vlaardingen (MKV), de Industriële Kring Vlaardingen (IKV) en de Servicepunten vrijwillige inzet van de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. De beursvloer wordt voor een groot deel mogelijk gemaakt door het Fonds SV en de Rabobank

Deelnemen? Bedrijven kunnen voor deelname mailen of bellen naar bureaunijk@gmail.com / 06 – 24250166.

Gerelateerd