Wethouder bezoekt wegwerkzaamheden Maasdijk

14-07-2021 Nieuws Redactie

Foto: Gemeente Maassluis

MAASSLUIS – Wethouder Fred Voskamp bezocht woensdag de werkzaamheden aan de Maasdijk in Maassluis. Om de veiligheid en bereikbaarheid te verbeteren komen er onder meer verkeerslichten en een voetgangersoversteekplaats op de kruising van de Maasdijk met de Dr. Albert Schweitzerdreef. Bovendien worden de fietspaden verplaatst, verbreed en verhoogd.

Wethouder Voskamp is blij met de aanpassingen aan het kruispunt. ,,De Maasdijk is een belangrijke toegangsweg en wordt steeds drukker. Door de aanpassingen vergroten we de veiligheid en houden we Maassluis in de toekomst ook bereikbaar.” De werkzaamheden verlopen volgens de wethouders volgens planning.

Tijdens de werkzaamheden is de kruising Maasdijk – Dr. Albert Schweitzerdreef voor de helft afgesloten. Er staan tijdelijke verkeerslichten om het verkeer in beide richtingen over één rijstrook te leiden. De kruising is in de weekenden van vrijdag 16 juli 22.00uur tot en met maandag 19 juli 7.00 uur en van vrijdag 23 juli 22.00 tot en met maandag 26 juli volledig afgesloten 7.00. De werkzaamheden zijn naar verwachting op maandag 26 juli afgerond.Gerelateerd