Wethouder Keijzer opent nieuwe Aldi

20-09-2017 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - De eerste klant stond woensdagochtend 20 september al om kwart over 7 geduldig te wachten om boodschappen te doen bij het nieuwe filiaal van Aldi in winkelcentrum Koningshoek. Wethouder Arnold Keijzer opende het nieuwe pand van de supermarktketen.

Na het doorknippen van het lint door wethouder Keijzer en filiaalleider Michiel Sissing, stroomden de klanten nieuwsgierig naar binnen. Bij de ingang werden de klanten verwelkomt met versgebakken broodjes. De eerste 400 klanten krasten een prijs weg, van een bosje rozen, diverse notebooks en blenders tot tegoedbonnen. De hoofdprijs van 250 euro aan waardebonnen werd gewonnen door de Maassluise Aysegul Yeniay.

"Heel erg mooi dat ik zoveel positieve reacties heb gehoord over de verse broodjes en de verse groenten en fruit. De ruim eopzet van de winkel is door iedereen postief ervaren. Er is een prettige sfeer, een mooie uitstraling en we hebben met ons team veel zin om het tot een succes te maken," zegt de trotse filiaalleide Michiel Sissing.

Gerelateerd
Reacties