Wie komt ons versterken ?

14-08-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN/MAASSLUIS/SCHIEDAM - Ben jij iemand met een vlotte pen die ook nog kan fotograferen?  Ben je sociaal vaardig, onvermoeibaar en een typische nieuwsjunk met een passie voor je eigen stad(je)? Dan zou jij zomaar een van onze lokale helden kunnen zijn!

Binnen de regio zijn we op zoek naar collega's die in hun eigen gemeente een lokale nieuwssite willen starten. We denken daarbij aan omringende gemeenten als Midden Delfland, Westland, Binnenmaas en Nissewaard, maar ook andere gemeenten in Zuid-Holland zijn welkom. In eerste instantie vlakbij dus, omdat we geloven dat door uit te breiden vanuit de regio we elkaar kunnen versterken.

Natuurlijk komen de meeste lezers van www.maassluis24.nl uit Maassluis of zijn het Maassluizers die uitgezwermd zijn over Nederland en verder. Maar we weten ook dat iedereen wel iemand kent die iemand kent...enzovoorts. Dus ken jij of ben jij iemand in één van de genoemde gemeenten of in de regio die:

Er klaar mee is tevergeefs te solliciteren naar die anderhalve baan die er te vergeven is?

Het zat is om onderbetaalde freelanceklussen aan te nemen?

Die in zichzelf gelooft het lef heeft om voor zichzelf te kiezen?

Die - misschien zonder het zelf te beseffen - ondernemersbloed door de aderen vloeit?

Dan is dit misschien wel het moment om met ons contact op te nemen. Mail dan even je gegevens naar redactie@vlaardingen24.nl . Wij nemen dan snel contact op! Voor meer informatie kun je ook kijken op www.lokaal24.nlGerelateerd