Workshopserie voor politiek talent

11-09-2017 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Dit najaar organiseert VVD Maassluis in samenwerking met de Haya van Someren stichting van de VVD een workshopserie voor politiek talent. De serie is bedoeld voor leden en geinteresseerden die meer willen weten over politiek en over de VVD. De serie bestaat uit praktische workshops met o.a. een training (basis)vaardigheden presentatie en een training debat, maar ook onderwerpen als gemeenteraad en gemeentefinancieen komen aan bod.

Politieke wandeling

Fractievoorzitter Gerard van der Wees en wethouder Sjef Evers nemen de introductie-workshop voor hun rekening. Op zaterdag 16 september nemen zij de deelnemers mee door Maassluis tijdens een politieke wandeling en vertellen over concrete projecten. Voor deelnemers is er zowel vooraf, tijdens als achteraf gelegenheid om vragen te stellen over de onderwerpen.

De aftrap van ce workshopserie is toegankelijk voor iedereen die workshops uit de workshopserie volgt, maar ook voor andere geinteresseerden. Vooraf aanmelden is wel een vereiste voor deelname, dat kan via aanmelden@vvdmaassluis.nl.

Reacties