Zwemles speciaal voor kids met leer- of gedragsproblemen

25-09-2017 Nieuws Redactie

MAASSLUIS - Sport- en recreatiebad Dol-fijn start met zwemlessen speciaal voor kinderen met leer- en/of gedragsproblemen. Omdat deze kinderen als gevolg van hun aandoening kampen met leer- en/of gedragsproblemen vragen ze om een speciale aanpak.
 
Juist omdat deze kinderen een speciale aanpak verdienen gaat Dol-fijn zwemlessen geven van een half uur in kleine groepjes van maximaal vijf kinderen. Het zwembad over de speciale lessen: "Wij willen de kinderen met dezelfde leer- en/ of gedragsproblemen zoveel als mogelijk is, bij elkaar in een groepje les geven. Hierdoor worden de zwemlessen begrijpelijker en het belangrijkste misschien wel, vooral leuker!"
 
Andere alternatieven
Privélessen (maximaal 3 kinderen) van een half uur behoren ook tot de mogelijkheden, dit kan op advies zijn of op verzoek van de ouders en/of verzorgers.  1 op 1 privéles is ook mogelijk. Uw kind krijgt dan alleen zwemles. Ook deze zwemles duurt 30 minuten.
 
Bent u na het lezen van bovenstaande informatie geïnteresseerd geraakt, of wilt u meer weten over de soort lessen, tarieven en/of inschrijving? Neem dan vrijblijvend contact op met onze receptionistes via telefoonnummer 010-5912876 of stuur een e-mail naar zwemles@dol-fijn.nl