Keytoe is nu ook een hogeschool

18-02-2020 Onderwijs Redactie

MAASSLUIS – Het Maassluise marketingbedrijf Keytoe is sinds deze week ook een hogeschool. Keytoe biedt nu, in samenwerking met de particuliere hogeschool SDO, de hbo-opleiding Moderne Bedrijfskunde aan. ,,Keytoe wil laten zien dat er geen onderscheid hoeft te zijn tussen onderwijs en het bedrijfsleven.”

In het kantoor van Keytoe aan de Doctor Kuyperkade in Maassluis, kunnen studenten voortaan de opleiding Moderne Bedrijfskunde volgen. Iedere student kan daarbij zelf beslissen wanneer te starten met de opleiding en mag zijn of haar eigen tempo bepalen. ,,Er zijn leerroutes die afneembaar zijn onder begeleiding van de decanen en onderwijsbegeleiders, maar studenten mogen ook hun eigen weg bepalen,” schrijft Cedric Muchall, een van de oprichters van Keytoe, op LinkedIn. ,,Er is een locatie, namelijk het kantoor van Keytoe, er zijn praktijkcases vanuit de volledige klantenkring van de organisatie én er is een enorm netwerk van Keytoe-ambassadeurs waaruit de student kan tappen voor ontwikkeling of studieplaatsen.”

Keytoe biedt de particuliere hbo-opleiding aan voor het wettelijk verplichte collegegeld. ,,De student betaalt €2.083,- per jaar, net zoveel als iedere andere student in Nederland,” aldus Muchall. ,,De bekostigde hbo-instellingen ontvangen daarbovenop €7.000,- per jaar per voltijd student aan financiële steun van de overheid. Keytoe niet… En toch denken wij dat deze opleiding zichzelf volledig gaat bedruipen.” Keytoe verwacht dat studenten in totaal minimaal €7.000,- per jaar aan toegevoegde waarde voor Keytoe kunnen creëren, als is dit geen harde voorwaarde.

Geïnteresseerd in deze studie? Kijk dan eens op de website van Keytoe University.

 

 Gerelateerd