Categorieën

Service

Wethouder Pleijsier trapt Kangoeroedag af

Wethouder Pleijsier trapt Kangoeroedag af
Onderwijs

Wethouder Pleijsier trapt Kangoeroedag af

  • Redactie
  • 21-04-2017
  • Onderwijs
Wethouder Pleijsier trapt Kangoeroedag af

Foto: Peter Farla

MAASSLUIS - Wethouder Kees Pleijsier heeft de eerste Kangoeroedag bij korfbalvereniging C.K.C. Maassluis officieel geopend. C.K.C verzorgt met de dag een spelprogramma voor onderbouwleerlingen van Maassluise bassisscholen.

Kangoeroedag
Rond Koningsdag hebben de bovenbouwleerlingen de Koningsspelen. De onderbouwleerlingen hadden nog geen eigen programma. Korfbalvereniging C.K.C. Maassluis wilde hier iets aan doen en heeft de Kangoeroedag georganiseerd.

Veel aanmeldingen
Basisscholen in Maassluis hadden de mogelijkheid om zich voor deze dag met de onderbouw in te schrijven. Meer dan de helft van de Maassluise basisscholen grepen deze kans met beide handen aan en schreven zich in. C.K.C. heeft in totaal ongeveer 600 leerlingen van groepen 1 en 2 mogen ontvangen. Het aantal aanmelding was zo hoog dat besloten werd het programma in tweeën te delen. Met een ochtend- en middagprogramma hadden alle leerlingen de mogelijkheid om mee te doen.

Aan wethouder Kees Pleijsier was vrijdagochtend de eer om deze dag, in het bijzijn van alle kinderen, officieel te openen.