Categorieën

Service

Erespeld der Gemeente 3 keer uitgereikt

Erespeld der Gemeente 3 keer uitgereikt
Politiek

Erespeld der Gemeente 3 keer uitgereikt

  • Redactie
  • 11-05-2017
  • Politiek
Erespeld der Gemeente 3 keer uitgereikt
MAASSLUIS - Miranda van Kortenhof, Nicole van Kortenhof en Lenie Muchall hebben donderdagavond 11 mei uit handen van burgemeester Edo Haan de Erespeld der Gemeente ontvangen. De uitreiking vond plaats tijdens de jaarvergadering van de Stichting Promotie Maassluis.

De drie Maassluise dames ontvangen de Erespeld der Gemeente voor hun inzet voor het stimuleren van het toerisme in Maassluis.

Maassluis Punt
Vanuit het Maassluis Punt was Leny Muchall de spin het web wat betreft het informeren en wegwijs maken van toeristen in Maassluis. Bedrijven en organisaties uit Maassluis hadden de mogelijkheid om zich in het Maassluis Punt te presenteren door middel van informatiekaartjes.

Kortenhof
Ook de dames van Kortenhof pakten als ondernemer hun rol bij het promoten van de stad en hielden in hun fietsenwinkel een toeristisch informatiepunt draaiende. Naast het informeren van de toeriten over tal van activiteiten in de omgeving, verzorgden zij ook de verhuur van fietsen en de uitgifte van aantrekkelijke fietsroutes.

Stichting Promotie Maassluis
De SPM gaat vanaf 20 mei zorg dragen voor de opvang van toeristen en het promoten van de stad met een nieuw toeristisch punt. Daarom komt voor de dames aan hun werkzaamheden een einde.

Erespeld der Gemeente
De Erespeld der Gemeente wordt uitgereikt aan personen, al dan niet ingezetenen van de gemeente, die zich gedurende enige tijd of naar aanleiding van een bijzondere gebeurtenis verdienstelijk hebben gedragen ten opzichte van de gemeente.