Kadernota 2022-2025 unaniem aangenomen

24-06-2021 Politiek Redactie

MAASSLUIS – De gemeenteraad van Maassluis heeft dinsdagavond unaniem ingestemd met de kadernota 2022-2025. In de kadernota worden de financiële kaders geschetst voor het beleid van de gemeente Maassluis in de komende jaren.

Het Maassluise college presenteert een structureel sluitende kadernota 2022-2025. ,,Een kadernota waarmee wij volop investeren in Maassluis en dat zonder (nieuwe)ombuigingen.” Wel wordt benadrukt dat de nota in een ‘moeilijke periode’ is samengesteld. Vorig jaar werd de kadernota nog omgeven met ‘grote financiële onzekerheden’.

Unaniem aangenomen

Tijdens de behandeling van de kadernota werden er 7 moties ingediend, waarvan er 6 zijn aangenomen. Zo werden de moties ‘Geldwijs’, om lesmethoden over omgaan met geld bij de scholen onder de aandacht te brengen, en ‘Aandacht voor elkaar’, om een speciale herdenkingsdag voor coronaslachtoffers en de mensen die er door geraakt zijn, unaniem aangenomen. De kadernota is vervolgens unaniem aangenomen. Alleen GroenLinks meldde bedenkingen te hebben bij de keuze voor kunstgrasvelden bij op sportvelden. Zij zijn van mening dat het van echt gras moet zijn.Gerelateerd