Oud-gemeenteraadsleden nemen afscheid

28-03-2018 Politiek Redactie

MAASSLUIS - Zes van de 23 gemeenteraadsleden hebben dinsdag 27 maart afscheid genomen. Deze gemeenteraadsleden keren niet terug in de nieuwe gemeenteraaad die donderdag 29 maart wordt geinstalleerd.

Gertjan Enzerink, 14 jaar raadslid voor Maassluis Belang en 8 jaar voor het CDA, ontving uit handen van burgemeester Edo Haan een Koninklijke onderscheiding, hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, en de Erepenning der Gemeente.

Verder namen de volgende raadsleden afscheid: Pieter Kromdijk (PvdA, 20 jaar raadslid), de heer Leo Eijskoot (D66, 8 jaar raadslid), Erna te Spenke (VVD, 8 jaar raadslid), Paul Vlendré (Verenigde Senioren Partij, 8 jaar raadslid) en mevrouw Jo-Ann van Geest (PvdA, 4 jaar raadslid).

Installatie gemeenteraad
In een openbare raadsvergadering op donderdag 29 maart worden 23 raadsleden geinstalleerd. De volgende personen worden voor het eerst als raadslid geinstalleerd: Mohammed Faris (CDA), Monique van Spijk (VVD), Zeki Ҫelikkaya (PvdA), Denise Mulder (Maassluis Belang), Justin Doekhi (D66) en Raoul Kleijwegt (Groen Links). De vergadering is openbaar en om 20.00 uur bij te wonen in de Raadzaal van het stadhuis aan de Koningshoek 93.050.

Gerelateerd