Van der Wees officieel lijsttrekker VVD

13-10-2017 Politiek Redactie

foto: Voorzitter Wouter de Nie feliciteert Gerard van der Wees met het lijsttrekkersschap.

MAASSLUIS - Op de algemene Ledenvergadering van op 11 oktober 2017 hebben de leden van VVD Maassluis Gerard van der Wees officieel tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 verkozen. Hij was al beoogd lijsttrekker. De benoeming werd met applaus bekrachtigd.

In zijn reactie sprak Gerard van der Wees over een aantal belangrijke uitgangspunten voor de komende verkiezingen: een zorgzame samenleving met een belangrijke rol voor zelfredzaamheid, waar mensen die het echt nodig hebben op ondersteuning kunnen rekenen. Ook het belang van een goed draaiende economie, een degelijk financieel beleid en duurzaamheid werden aangehaald. Tenslotte gaf de nieuw benoemde lijsttrekker aan dat het een drukke tijd zal worden naar de verkiezingen toe, maar dat de VVD die met vertrouwen tegemoet zal treden.

In de vergadering was verder aandacht voor het verkiezingsprogramma en is de voorlopige lijst met kandidaten vastgesteld. In november zal de definitieve kieslijst worden vastgesteld door de leden.

Gerelateerd