VSP zet in op Lokaal Sociaal

12-01-2018 Politiek Redactie

MAASSLUIS - De VSP Maassluis presenteerde donderdagavond 11 januari haar verkiezingsprogramma in Ontmoetingscentrum De Vliet. Het motto van de lokale partij is onveranderd: Lokaal Sociaal.

De VSP Maassluis is geen 'one-issue', vertelt raadslid Ton Luijendijk. "De VSP is er voor iedereen. Senioren zijn namelijk ook vader en misschien zelfs opa. Zij vinden het belangrijk dat het ook voor hun kinderen en kleinkinderen goed geregeld is." Het programma richt zich op alles wat met goed en veilig wonen, werken, opgroeien en recreëren in Maassluis te maken heeft.

De lokale partij wil zich richten op Maassluizers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De partij wil bereiken dat iedereen, van jong tot oud, kan meedoen in Maassluis. Speerpunten in het partijprogramma zijn onder andere: gratis openbaar vervoer voor AOW'ers met een laag inkomen, aandacht voor muziek, theater en dans in het primair onderwijs en het stoppen met het tijdrovende schoolzwemmen en in plaats daarvan alle kinderen de gelegenheid geven om op kosten van de gemeente het A- en B-diploma te behalen.

Gerelateerd