Anyways treedt op bij Bequick

25-03-2019 Sport Redactie

MAASSLUIS - Op het moment van schrijven is het Maeslantsluystoernooi in volle gang. Veel Maassluise en Maaslandse tennissers nemen deel aan dit gezellige regionale dubbeltoernooi op het fraaie tennispark aan de Maria Rutgersstraat. Iedere avond staan er veel wedstrijden op het programma, zodat er sprake is van een gezellige drukte. Ook de keukendienst draait op volle toeren om spelers en bezoekers van een maaltijd te kunnen voorzien. Donderdag 28 maart is het gamba-night en vrijdag 29 maart staat er Zuid-Afrikaanse braai op het menu.

Vrijdag wordt sowieso een top-avond, want dan treedt de Maassluise coverband Anyways op in de Quick Inn. Vanaf 20.00 uur spelen Kevin en Dennis de akoestische sterren van de hemel en komen er nummers van Golden Earring en U2, maar ook van The Foo Fighters en Greenday voorbij. Iedereen is van harte welkom om deze avond bij te wonen. De toegang is gratis.

Open dag

Zaterdag 30 maart wordt om 11.00 uur het tennisseizoen bij Bequick officieel geopend. Traditioneel gaat dat gepaard met het huldigen van de jubilarissen en het hijsen van de vlaggen. Het Maeslantsluystoernooi is dan toe aan de laatste poulewedstrijden en halve finales. Leden kunnen die dag meteen hun lidmaatschapspas afhalen.

Het wordt wederom een drukke dag, want van 16.00 tot 19.00 uur is iedereen uit de regio, van jong tot oud, uitgenodigd het tennispark aan de Maria Rutgersstraat te bezoeken. Onder het genot van muziek, een hapje en een drankje kunt u kennismaken met de vereniging. De kinderen kunnen zich uitleven op een springkussen. Bovendien verzorgt Tennisschool Burgersdijk een gratis clinic voor iedere bezoeker. Een uitgelezen kans om eens te ervaren hoe leuk het is om te tennissen.

 Gerelateerd