Basketbal? Binnen en buiten mogelijk voor jong en oud

07-07-2020 Sport Redactie

MAASSLUIS - Het Under 8 en Under 10 hebben geweldige buitentrainingen gehad, net als alle andere Eagles. En ondanks dat het seizoen stopt, trainen de jongste leden nog één maal aan de Merellaan. Dit fijne veldje is inmiddels bijna een tweede thuishaven voor de Eagles te noemen. Wil jij voor de zomer wel eens kijken hoe leuk basketbal is? Aanstaande vrijdag om 17.00 uur is de laatste training. Kom gezellig langs, maar meld je wel even aan van te voren.

Dames 1 gaat zomer door

Het Dames 1 team van coach Ron den Hoedt gaat de gehele zomer door met trainen. Het nieuwe seizoen staan er maar liefst elf tegenstanders op het programma waaronder tegen de reserves van eredivisieploeg Binnenland en Batouwe. Daarnaast ook weer veel wedstrijd in de sterke regio West maar ook naar Groningen. Het team heeft volgend jaar een goede selectie en mag ook een nieuw gezicht welkom heten in de selectie. Joyce Stedema komt de gelederen versterken na in het verleden gespeeld te hebben voor basketbal bolwerk Den Helder.

Lijkt het jou ook leuk om te basketballen?

Kijk op www.greeneagles.nl voor meer informatie. Ook kan je contact opnemen met Ruben Kraaijeveld (06-83520067), hij kan je alles vertellen over de teams en de trainingstijden. De eerste drie keer kan je vrijblijvend meedoen om te kijken of de basketbalsport iets voor jou is.Gerelateerd