Bequick Heren 1 op weg naar kampioenschap

23-10-2018 Sport Redactie

Yannick Rietveld won met 6-1, 6-2 van Peter Boelens. (Foto: Monique Creemers)

MAASSLUIS - Door een ruime overwinning op Honselersdijk heeft Bequick heren 1 een grote stap gezet in de richting van het kampioenschap in de vierde klasse zondag. Afgelopen zondag werden de Westlanders overtuigend aan de kant geschoven met 6-0. Invaller Steven van Hoorn, Thijs van Burk, Max Poort en Yannick Rietveld wonnen hun enkelspel in twee sets. En ook de beide dubbels werden zonder setverlies gewonnen. A.s. zondag kan Heren 1 kampioen worden als wordt aangetreden tegen de enig overgebleven concurrent, het Schiedamse Rebounce. De wedstrijd op tennispark Spieringshoek vangt aan om 12.30 uur.

Zaterdag Mixed 1

Mixed 1 (zonder Pepijn ’t Hoen) verloor zaterdag met ruime cijfers van Naaldwijk (1-5). Het enige punt werd behaald door de gerenommeerde combinatie Linda Gouka en Rebecca van Balen. Met 7-5, 6-1 werd gewonnen van Noa van Groen en Sacha Vreeswijk. Roel van Hoorn speelde een goede partij, maar kwam net tekort tegen Stef van Dam (6-7, 5-7). De damesenkel werd gespeeld door Sytske van der Zweep, die het Noa van Groen wel lastig kon maken, maar niet kon winnen (4-6, 3-6). De herendubbel (Victor van Ham en Roel van Hoorn) en het gemengd dubbel (Laura Pleijsier en Victor van Ham) werden ruim verloren.

Door dit resultaat zakt Bequick verder weg op de ranglijst van de Hoofdklasse. Zaterdag ontvangt Mix 1 het hoog geklasseerde Schiebroek, dat nog kans maakt om kampioen te worden. Het wordt dus een erezaak om een aantal punten in Maassluis te houden. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur.Gerelateerd