Bequick Mix 1 wint van Aeronauten

16-10-2018 Sport Redactie

Rebecca van Balen won zowel in de damesdubbel als het gemengd dubbel. (Foto: Monique Creemers)

MAASSLUIS - Met een 4-1 overwinning op Aeronauten heeft Bequick Mix 1 de weg omhoog ingezet in de hoofdklasse. Door het goede resultaat tegen de Haagse laagvlieger zijn de Maassluizers weer terug op de (weliswaar gedeelde) tweede plaats. Koploper Delftse Hout staat vier punten los en lijkt niet meer van het kampioenschap af te houden.

In de Hofstad was er een prima overwinning van Pepijn ’t Hoen op Diederick Luijckx (6-2, 6-4). De damesdubbel (Rebecca van Balen en Laura Pleijsier) werd gewonnen met 7-6, 6-0 en de herendubbel (Victor van Ham en Pepijn ’t Hoen) kreeg slechts twee games tegen (6-0, 6-2). Ook het gemengd dubbel, met ditmaal Rebecca van Balen en Bram Janssens, kwam niet in de problemen tegen Terry Noorlander en Eelko van Willigenburg (6-0, 6-2). Het enige punt voor Aeronauten kwam op naam van Fatima Moreira de Melo, die dus meer blijkt te kunnen dan hockeyen, pokeren en zingen (al zijn de meningen over dat laatste verdeeld). De ex-hockey-international was te sterk voor Laura Pleijsier (6-2, 6-1).

Komende zaterdag speelt Mix 1 een thuiswedstrijd tegen Naaldwijk. De aanvang van de wedstrijden is 10.00 uur.

Zondag heren 1

Door een ruime zege op concurrent Passing Shot heeft Heren 1 de koppositie in de vierde klasse van de Kralingers overgenomen. Op het terrein van de IJsclub Kralingen liet het team van Yannick Rietveld over haar ambities geen twijfel bestaan. De vier singles en de beide dubbels werden gewonnen van de Rotterdamse studenten, waardoor Heren 1, met nog drie wedstrijden te gaan, drie punten voorstaat op Rebounce. A.s. zondag om 10.00 uur speelt Heren 1 thuis tegen Honselersdijk. Het cruciale duel tegen concurrent Rebounce staat een week later gepland.Gerelateerd