c.k.c. Maassluis bestaat 90 jaar

06-07-2020 Sport Redactie

Foto/ontwerp: Edwin Sonneveld

MAASSLUIS - Op 11 juli 2020 bestaat Korfbalvereniging c.k.c. Maassluis officieel 90 jaar. Wat begon in 1930 aan de Koningin Wilhelmina- en Prinses Julianalaan, beter bekend als 't Zandje, spelen enkele ongeveer vijftienjarige meisjes voor het eerst het korfbalspel. Ondertussen uitgegroeid tot een gemengde sport en een vereniging van rond de 400 leden is dit een jubileum waar zij enorm trots op zijn.

De vereniging viert dit op gepaste wijze door verschillende initiatieven te organiseren voor haar leden. Zo vinden in het kader van de jublieumdag twee activiteiten plaats. De één online en de ander in Sportpark Wipperspark. Zaterdag 11 juli wordt er gestart met het jaarlijks terugkerende Top Tien toernooi voor de F-jeugd tot en met de A-junioren. Van 10.00 tot 17.00 maken zij uit wie de beste schutter van hun leeftijdscategorie is.

Bij de start van het seizoen wordt een grootse pub-quiz gehorganiseerd voor jong en oud. Hierbij wordt de algemene kennis van de leden over de vereniging getest. Onder het genot van een heerlijke fles wijn en borrelnootjes gaat de organisatie op jacht naar de alleskenner! Aan de pub-quiz zit ook een loterij verbonden. Hierbij worden flessen wijn (wit: Pinot Grigio; rood: Shiraz Appassimento) voor een symbolisch bedrag van €9,00 verkocht met een speciaal door Edwin Sonneveld ontworpen etiket.Gerelateerd