CKC Maassluis verliest na sterke strijd

• 21-03-2022
MAASSLUIS - Zaterdag speelden CKC Maassluis 1 tegen Oranje Wit (D) 1. Het team stond al snel met 4-0 achter, maar Lisanne Mars zette met mooie ballen haar vakgenoten in hun kracht en wist zelf 2 doelpunten te scoren. Ze trok de wedstrijd naar CKC Maassluis toe.

In de eerste helft gingen de ploegen gelijk op. Oranje Wit (D) stond steeds een paar doelpunten voor, maar CKC Maassluis hijgde in hun nek. De tussenstand in de rust was 13-13.

Na de rust liep Oranje Wit een beetje uit. CKC Maassluis wist dit niet goed te maken, en misten ook nog 3 strafworpen waardoor dichterbij komen niet lukte. Sven Veldman was goed op dreef in de tweede helft. Hij wist 8 keer te scoren.

Volgende week staat er geen wedstrijd op de planning. Pas op zaterdag 2 april komt het team weer in actie. Dit is ook de laatste wedstrijd van het zaalseizoen. Ze spelen tegen Merwede/Multiplaat 1 uit Sliedrecht. Maassluis staat laatste in de poule met 2 punten en Merwede/Multiplaat staat één na laatste in de poule met 4 punten. Merwede won afgelopen zaterdag met 25-24 van Kinderdijk, een knappe overwinning.